LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Hjelp Frotveit gård som betyr så mye for så mange

Hjelp Frotveit gård som betyr så mye for så mange

Frotveit gård trenger vår hjelp for videre drift av terapiriding etter kontroll fra helsevern etaten. Sett av noen kroner eller bidra med tid. Etter en kontroll trenger mye utstyr byttes ut eller oppgraderes.

Frotveit gård er en gård som drives med hardt arbeid, stort hjerte, lidenskap og engasjement fra Trond og familien. De tilbyr åpen gård med guidet ridetur, leieturer for barn, låne hester for venner som vil ut å ri. Her kan bursdagen feires, man kan kjøre hest og vogn, traktortur, se på sauene og hønene, hunden Hero, og mate dyrene. Det er muligheter for å grille, og campe. Og de tilbyr terapiriding for fysisk og psykisk utviklingshemmede, dette er en viktig inntektskilde for Frotveit. Men aller mest noe som betyr mye for Trond og brukerens. 

Jeg har selv så mange flotte minner herfra, både med barn på bursdagsfeiringer, egentid på hesteryggen i vakker natur og flotte løyper.

 Vi har også arrangert sommer tur for barn som ikke hadde råd til sommerferie.

Og hver gang har Frotveit gård åpnet dørene og ønsket oss velkommen. 

Jeg vet jeg ikke trenger å si så mye om gården og Trond, for det er så mange av dere der ute som alt har følt og opplevd gjestfriheten og godheten til Trond. Men nå føler jeg han trenger en klapp på skulderen i gjengjeld. 

Frotveit gård fikk nylig kontroll fra helsevern etaten. Det er flere ting som må gjøres for å få fortsette driften med terapiriding gjennom kommunen. Blandt annet må rampen for rullestolbrukere bygges ferdig, hjelmer merkes med dato og str (Desverre må nok mange byttes ut) nye sikkerhetsvester, gjerde på ridebanen, ny sand på ridebanen, rampe inn til toalett, nye brannslukknings ararater, førstehjelps skrin og mye mer. Dette er ikke bare kostbart men tidskrevende. 

Kan du ikke hjelpe økonomisk, hjelp med å sett av en dag i stallen, ta med hammer og spiker, tusj og skjema, kost og skaft. Har du ikke tid men penger? Bidra til at Frotveit får nye hjelmer, materiale til rampen, og resten de måtte fikse opp i snarest. 

Hjelp meg å hjelpe Frotveit å fortsette å bety noe for neste generasjon heste elskere. Del, spre ordet og sammen kan vi vise Trond den vennligheten han har vist så mange av oss.

Hjelp Frotveit gård som betyr så mye for så mange

19 550 kroner innsamlet

59 givere
Avsluttet 12.03.2019
195% av 10 000 kr
Marlen Suzann Wollf sitt profilbilde
Verifisert
Marlen Suzann Wollf mottar pengene
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Marlen Suzann Wollf er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×