LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for TID stiftelsen trenger deg.

TID stiftelsen trenger deg.

Alle pengene går direkte til TID stiftelsens grunnkapital, arbeidstrening, språkpraksis og drift av kafeen og landhandelen.

TID kafè og landhandel, som nå er i ferd med å bli TID stiftelsen er en kafè litt utenom det vanlige. 

En av våre hoved oppgaver er arbeidstrening og språkprakis hvilket krever en del opplæring og oppfølging av ansatte. Vi får i dag ingen støtte for jobben vi gjør og står derfor i økonomisk fare.

Det sitter mange mennesker som er viktige ressurser og som har rett på et rikt og innholdsrikt liv. Ikke alle har blitt gitt muligheten til å vise hva de kan, føle det de har rett på. Og ikke minst, kjenne på et medborgerskap. Vi har flere gode solskinnshistorier om mennesker som har blitt gitt nettopp denne muligheten, det vil vi fortsette med.


Vi ønsker å være et utsalgssted for lokale aktører, en scene for artister, både nykommere og profesjonelle. Et felleskap hvor man snakker med hverandre, ikke om hverandre. Et sted det er rom for alle, men ikke alt. 


TID kafè og landhandel er et prosjekt som har som formål å samarbeide med lokale aktører om å skape arbeids- og møteplasser basert på diakonale verdier som; nestekjærlig omsorg, inkluderende fellesskap, kamp for rettferdighet og likeverd. TID stiftelsen har og som formål å gi tilbake til lokalsamfunnet ved mulig overskudd. 

Stiftelsen trenger 200 000 i grunnkapital for å bli opprettet. Vi har fått inn 150 000, så 50 000 gjennstår. Den trenger og ekstra midler som skal hjelpe til med å dekke kostnader til opplæring og arbeidstrening. 

Hvis du er en av de som synes samskaping, likeverd, tillit og inkudering er viktig blir vi evig takknemlig for hver eneste krone du kan gi. 

Ingen summer er for små, og ingen summer er for store.

Spleis er opprettet som privatperson i påvente av organisasjonsnummer til TID stiftelsen. Kontoen pengene overføres til er sperret for uttak til stiftelsen er ferdig opprettet.

TID stiftelsen trenger deg.

36 200 kroner innsamlet

69 givere
Avsluttet 11.03.2020
72% av 50 000 kr
Verifisert
Ingunn Solberg Skalle mottar pengene
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Ingunn Solberg Skalle er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×