Logoen til MENTAL HELSE MOSS OG OMEGN
MENTAL HELSE MOSS OG OMEGN

Mental Helse Moss og omegn er en medlemsorganisasjon for alle mennesker med psykiske helseproblemer, pårørende og andre interesserte. Vi driver flere lokale prosjekter, utfører politisk påvirkningsarbeid, og arrangerer møteplasser for våre medlemmer.

Illustrasjon for aksjonen
0 innsamlinger

Start en spleis for Mental Helse Moss og omegn

Mental Helse Moss og omegn er en medlemsorganisasjon for alle mennesker med psykiske helseproblemer, pårørende og andre interesserte. Støtt flere lokale prosjekter, politisk påvirkningsarbeid, og arrangementer for våre medlemmer.

Gå til aksjonssiden

Om organisasjonen

Mental Helse Moss og omegn er en lokalforening i vekst. Vi driver prosjekter som "mat og mingling for ungdom" og "psykt bra sykkeltur" Etter nyttår vil vi starte opp med ytterligere to nye prosjekter, mer info om dette følger. På hjemmesiden vår https://mentalhelse.no/lokallag/262-moss-og-omegn vil vi fortløpende dele nyttig informasjon. 

Vi har egen facebookside https://www.facebook.com/profile.php?id=100086276443248

Vi er jevnlig i møter med lokalpolitikere, og har en politisk påvirkningskraft. Vi føler at politikerne tar oss på alvor. Vi ønsker oss flere medlemmer for å stille sterkere med våre krav.

Dette arbeidet krever sitt, og vi trenger midler for å drive effektive prosjekter, påvirke samfunnet og ivareta egne medlemmer.

Ønsker du å bli fast giver til lokalforeningen vår? Det kan du bli via spleis.

Ønkser du å sette oss som mottager av grasrotandel ved kjøp av tippetjenester fra norsk tipping: https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen/din-mottaker/893290842

Organisasjonsnummer: 893 290 842

Innsamlinger til MENTAL HELSE MOSS OG OMEGN

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×