LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Støtt Strandveien 23

Støtt Strandveien 23

Bane NOR vil rive Strandveien 23, og gjøre 13 mennesker hjemløse, rive Infokafeen, Bokkafeen og Galleri Blunk. Hjelp oss i opprøret for å stoppe rivingen av Strandveien 23 ved å donere bidrag til aksjoner, demonstrasjoner, advokatutgifter, utstyr m.m.

Bane NOR vil rive bygget, fordi det er det enkleste alternativet. Det   som blir stående igjen er en plen og et hull i Strandveien. Flere   utredninger viser at bygget kunne vært stående, samtidig som man   realiserte “to tog i timen”, men dette ville ikke Bane NOR lytte til.

Jernbaneverket var med i utarbeidelsen av reguleringsplanen for   Svartlamon som ble vedtatt i 2001 og her var det enighet om at   Svartlamon ikke skulle rammes av slike utvidelser.

Rådmannen foreslo i sin utredning at bare en liten del av huset   skulle rives i forbindelse med utvidelsen og resten av huset  bevares.   Politikerne var i utgangspunktet samstemte om at dette var en god ide.

Ti minutter  før bystyremøte 15 juni 2023 sendte Prosjektsjef Ingunn   Skaufel i Banenor et brev og truet med å skrinlegge to-tog-i timen   prosjektet i Trondheim om ikke politikerne ville gå med på å rive   Strandveien 23. Derfor snudde Arbeiderpartiet og Høyre, og ville   plutselig rive hele bygget i siste sekund.

Det er både uheldig og udemokratisk at Bane NOR som er et   forvaltningsorgan for staten presser politikerne i Trondheim til å   ødelegge Svartlamon. Det er uheldig at Bane NOR ikke respekterer   medvirkningsprosessen eller sin nabo Svartlamon.

Hjelp oss i opprøret for å stoppe rivingen av Strandveien 23 ved å  donere bidrag til aksjoner, demonstrasjoner, advokatutgifter, utstyr  m.m.

Støtt Strandveien 23

0 kroner innsamlet

0 givere
Avsluttet 18.01.2024
0% av 50 000 kr
Aksjonsgruppa Strandveien 23
Ikke-verifisert
Trude Bekk står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Trude Bekk er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×