Logoen til KULTURHUSET REALEN
KULTURHUSET REALEN

Bli med å skape liv og røre på Kulturhuset Realen. Kulturhuset Realen vil sammen med lag og organisasjoner skape en møteplass spesielt for barn og unge, fremme kreativitet og engasjement, og styrke fellesskapet i lokalmiljøet.
Illustrasjon av en hånd som holder et hjerte

Start din egen spleis for KULTURHUSET REALEN

Sett i gang din egen spleis for en sak du bryr deg om, og engasjer familie, venner og kjente til å bidra sammen med deg.

Om organisasjonen

Kulturhuset Realen sammen med ECCO, Rise ungdomsklubb, Samfunnsutvikling og Integrering, Ope bibliotek & ungdoms cafe, Mestringsgården ngo og Bremanger frivilligsentral har en ide om å skape en møteplass for barn og unge. Fremme kreativitet og engasjement, og styrke fellesskapet i lokalmiljøet, gjerne med enda flere lag og organisasjoner. 

Delmål 1 er valgt som første prioritert grunnet mangel på møteplass for barn og unge, og en oppfordring fra Bremanger kommune om å starte opp aktivitet for aldersgruppa 5 kl – videregående.

Renovering av Kulturhuset innvendig er ikke så omfattende som utvendig, så sammen ønsker vi liv & røre innvendig for å få startet opp snarest.

Er det bedrifter som ønsker å bidra, ønsker samtale, tilsendt faktura eller annet er det bare å ta kontakt. e-post: post@kulturhusetrealen.no

Styret består av: Frank Ove Flagtvedt (styreleder) Jostein Eimhjellen (nestleder) Anita Løver, Hanne Svarstad Isene, Vibeke Kjerpeseth Os og Even Gjerde

Kulturhuset Realen på Facebook

Historie

Huset har en historie tilbake til 1922, og var den lokale skolen fremt til ny skole ble bygget på 70 tallet. Etter nedleggelse av skolen, ble huset bruk av barn og unge i mange år, kalt Ungdomsklubben Realen. I ca 2015 ble huset stengt grunna sikkerhet og dårlig tak. Kulturhuset Realen ble da opprettet som organisasjon og huset ble overtatt. Tak ble skiftet, og det ble lagt ned stor innsats med oppgradering og aktivitet i huset. De siste årene gjennom pandemi og andre forhold har aktiviteten dalt. Det nye styret i Kulturhuset Realen vil jobbe for at Svelgen fortsatt skal ha en møteplass med allsidig aktivitet for barn, unge og voksne. Etablering av nye aktiviteter og ta vare på et viktig kulturhistorisk bygg for industristedet Svelgen.

Organisasjonsnummer: 915 101 801

Innsamlinger til KULTURHUSET REALEN

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×