LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for TANGO Seaweed skal leve videre - hjelp oss med mellomfinansiering mot TANGO 2.0!

TANGO Seaweed skal leve videre - hjelp oss med mellomfinansiering mot TANGO 2.0!

Alle pengene som samles inn skal finansiere omstrukturering av selskapet under redusert drift. Det skal lages en ny forretningsmodell, bygges et nytt team og hentes inn nye investorer som resultat av mellomfasen.

Det kjennes ganske paradoksalt og uvirkelig ut: Vi har nettopp avsluttet nok en vellykket høste-sesong og lageret med høy-kvalitets butare og sukkertare er fullt, men samtidig er vi i ferd med å måtte stenge dørene for godt.

Etter 6 og et halvt år med drift i Herøy og Sande kommune med henholdsvis sjø- og landanlegg, har vi ikke lykkes med å tjene penger enda, og vi er i en akutt finansieringskrise.

Etter seks produksjonsår har vi kommet til et veiskille, der vi er nødt til å revidere hele produksjons-, salgs- og forretningsmodellen; samtidig som vi har et betydelig redusert operasjonelt lag. For å konsolidere og re-strukturere selskapet, trenger vi en fundert ny strategi, som skal bygges i en overgangsperiode med redusert drift. Den nye strategien skal så danne grunnlag til et nytt investerings-case og et sterkere team på nyåret.

Omfanget av finansieringen til dette formålet – en styrt omstrukturering i en periode med redusert drift - er 1.4 mill NOK. Med en tredjedel forpliktet internt mangler vi 850,000 NOK.

Etter tett dialog med ansatte og eiere har vi kommet fram til at dette er den eneste gangbare vegen og alternativ til konkurs.

Hjelp oss med å gi din støtte til dette formålet og til videre drift i TANGO Seaweed etter omstrukturering. Om ikke vi når målet av 850,000 NOK innen 25. juni 2023, vil pengene dine betales tilbake. Vi vil heller ikke bruke pengene til nedbetaling av gjeld.

Inntil nå har vi skapt mange verdier på forskjellig plan: Vi har med vår konsesjon og operative sjø- og land-anlegg produsert og solgt tare av topp kvalitet.

Vi har skapt både interesse og kunnskap rundt undervurderte ressurser fra havet, og rundt det som har potensial til å bli en mangfoldig næring for framtida.

Ikke minst og kanskje viktigst av alt, er vi stolte av å ha truffet en nerve hos veldig mange forskjellige mennesker – lokalt, regionalt, nasjonalt og internasjonalt, fiskere, leverandører, matentusiaster, forskere, unge, gamle, konvensjonelle, spirituelle, eventyrer og framtidsbyggere.

Det er ikke slik at alt hittil har vært forgjeves, men mange vil nok savne oss, om vi ikke kan fortsette.

For mer informasjon ta kontakt med

Lise Chapman, gründer, daglig leder, eier, styremedlem: Tel: +47 90 75 05 01, epost: annelise@tangoseaweed.no

eller med

Bjørn Viken, styreleder: Tel: +47 92 82 39 19, epost; bjorn@tangoseaweed.no

Lovise Otterlei, tidligere ansatt, medeier, styremedlem: Tel: +47 97 70 19 89; epost: lovise@tangoseaweed.no

Viktor Hauge, ansatt, medeier, styremedlem: Tel: +47 91 57 20 55, epost: viktor@tangoseaweed.no

TANGO Seaweed skal leve videre - hjelp oss med mellomfinansiering mot TANGO 2.0!

77 400 kroner innsamlet

Refundert
9% av 850 000 kr
TANGO SEAWEED AS mottar pengene
Refundert
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
TANGO SEAWEED AS er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×