Logoen til BROTHERS
BROTHERS

Brothers er en norsk-stiftet, ideell organisasjon, dedikert til å styrke gutters og menns vennskap. Lær mer om oss på www.wearebrothers.org

Illustrasjon for aksjonen
0 innsamlinger

Sammen for menns helse

I anledning Mannsdagen 2024, så vil vi starte en innsamlingsaksjon for gutters og menns helse. Menns helse har i alt for lang tid blitt underprioritert. Det stopper nå.

Gå til aksjonssiden
Illustrasjon av en hånd som holder et hjerte

Start din egen spleis for BROTHERS

Sett i gang din egen spleis for en sak du bryr deg om, og engasjer familie, venner og kjente til å bidra sammen med deg.

Vil du bli fast giver i BROTHERS?

Ved å bli fast giver hjelper du oss med å fortsette med det viktige arbeidet.

Velg ønsket månedsbeløp

Foreslåtte beløp
kr
BROTHERS, org.nr: 919 996 358

Om organisasjonen

Brothers er en norsk-stiftet, ideell organisasjon, dedikert til å styrke gutters og menns vennskap. Gjennom å samarbeide med relevante organisasjoner, aktører og enkeltindivider, ønsker vi å skape en kultur hvor gutters og menns relasjonelle behov, og deres allerede iboende evne til å skape dype og sunne vennskap, blir verdsatt og heiet frem.

Vår erfaring og forskning viser at menn, allerede fra ung alder, møter mange hindringer og problemer som gjør det vanskeligere å utvikle dype, nære og autentiske vennskap. Vi lever i en kultur som verken verdsetter eller heier frem gutters relasjonelle behov og evner, men heller reduserer gutte-vennskap ned til kun “en øl på byen, en treningskompis, en wing-man, eller noen man kan spille PlayStation med”. Dette er mer enn bare en kulturell norm – det er et samfunnsproblem med alvorlige konsekvenser for menns fysiske og mentale helse, da det leder til sosial og emosjonell isolasjon blant menn. Likevel blir det sjelden tatt opp i det offentlige rom.

Det vil vi snu på, og invitere gutter og jenter, menn og kvinner i Norge, til å bli med på reisen.

Les mer på www.wearebrothers.org

Organisasjonsnummer: 919 996 358

Innsamlinger til BROTHERS

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×