LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Hjelp oss å få til et samlingssted for folk i Stavika!

Hjelp oss å få til et samlingssted for folk i Stavika!

pengene går til Grunnarbeid så vi kan ha opp lekeapparatene vi har fått.



Stavik byggefelt står i dag uten et samlingspunkt og en trygg lekeplass. Vi er en nyopprettet forening i et byggefelt med et generasjonsskifte. Mange kjenner ikke hverandre, så både vi og barna trenger en plass hvor vi kan treffe hverandre og bli kjent. Vi vil bygge et aktivitetsanlegg hvor alle barna kan få utfolde seg fysisk og hvor de voksne kan bli kjent og skape et godt samhold i bygda.

Vi befinner oss i Hustadvika kommune i Møre og Romsdal.

I Stavik byggefelt er det ca. 25 husstander, og 17 barn/ungdom. Men visst vi teller med nærliggende husstander så er vi rundt 50 barn og 100 voksne. Byggefeltet ligger nært til sjøen og midt mellom to tettsteder Tornes og Bud. Disse ligger 6,3 km unna hver vei. Der har de lekeområde, men veien dit er uten gangvei, lite belysning og veien uoversiktlig med høy fartsgrense.




Prosjektet:

Vi har startet med dugnad på å sage ned tre. Neste steg er å bli kvitt tømmer og kvist, for så å rydde for å gjøre klart til planering av hele plassen. Det er et stort område og planen er å fylle ut området etter hvert med både ballplass og treningsapparat. Men vi vil først og fremst konsentrere oss å få opp en gapahuk for samlingssted og lekeplassen for de minste.

For de små barna vil vi ha vanlig lekeplass utstyr med disser, sandkasse, klatrestativ og lekeapparat.

Rundt omkring på plassen vil vi plassere benker for sosial prat. Midt i forundringshagen skal vi ha en gapahuk med bålplass og benker til hyggelige sammenkomster.



Budsjett

Vi er da en helt nyopprettet forening og fikk org. Nr. vårt i august 2019. Vi har dessverre ikke så mye tilgjengelig av ressurser enda, men vi jobber med saken.

Har dere årskort hos Molde fotballklubb, så oppfordrer vi dere til å sette oss som mottaker av prosjekt tilhørighet. Det koster dere ingenting, og til mer dere bruker årskortene, til mer støtte får vi.

Året 2020/2021

Dette året vil bestå av å søke om støtte hos fond ved bankene og de store forsikringsselskap, men det er vanskelig å få noe godkjent nå, da flere av prosjektene går til tiltak  pga korona eller at de har snevret inn søknadene til mere spesifikke ting.

Vi fortsetter med kontingent, panteinnsamling, et kortsalg og kjekssalg. Vi vil fortsatt få inntekter fra Grasrotandelen og Prosjekt tilhørighet. I disse Koronatidene ser det mørkt ut å arrangere noe for byggefeltet både med og uten inntekter.

Vi er nå ferdig med å ha ned tre, og skal til på å gjøre grunnarbeidet som er en forespeilet utgift på 220.000 kr. Vi har til nå 110.000 kr spart opp og trenger midler slik at vi får starte opp med grunnarbeidet. Vi spør derfor dere om hjelp slik at grunnarbeidet kan bli gjort i vinter. Så kan vi med dugnadskrefter få opp lekeapparat til våren.

Med vennlig hilsen store og små i Stavika byggefelt!

TUSEN TAKK FOR AT DU STØTTER OSS!

For oppdatert informasjon sjekk ut facebooksida vår

https://www.facebook.com/Stavikabp

Hjelp oss å få til et samlingssted for folk i Stavika!

5 300 kroner innsamlet

9 givere
Avsluttet 05.01.2021
5% av 90 000 kr
Michelle Hustad sitt profilbilde
Verifisert
Michelle Hustad
står bak spleisen
STAVIKA BYGGEFELT mottar pengene
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Michelle Hustad er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×