LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Plutselig stod det et hoppeføll der - Barselpermisjon for Bonnie og føllet

Plutselig stod det et hoppeføll der - Barselpermisjon for Bonnie og føllet

Alle pengene går til å dekke Askim Rideklubbs utgifter for Bonnie og føllet! Vær med på å gi de en fantastisk barseltid og kom med navneforslag til føllet!

Bonnie og føllet har tatt oss alle med storm, men selv de søteste og hyggeligste overraskelser kan gi bekymringer og utfordringer.

En utfordring: 

For det første trenger det nydelige hoppeføllet et navn! Bli med og støtt spleisen og kommenter ditt navneforslag på veien ut. Vi ønsker at føllet skal ha et navn som starter på B (og dersom man ønsker å spille på mammaens navn heter Bonnie egentlig Bona). Det er viktig at man da ikke er anonym, for den som foreslår det vinnende navnet vil selvsagt få komme å hilse på og kose med føllet og Bonnie som premie! Alle forslag er selvsagt like mye med i kampen, om man spleiser inn 1 kr eller 100 kr.

En bekymring: 

Bonnie må ha 6 måneder mammaperm sammen med føllet sitt. Selv om det er hyggelig med føll, kom det uventet på oss alle. Askim Rideklubb kjøpte Bonnie for 11 måneder siden, totalt uvitende om at det plutselig skulle stå et føll i boksen hennes! Vi ønsker selvfølgelig å gi føllet en best mulig start på livet. Derfor skal Bonnie og føllet etterhvert få flytte til en liten flokk med andre hester, der de kan få være masse ute på store områder. Flokken består dessuten av andre føll så Bonnies føll vil få lekekamerater!

Det har vært et tøft år med covid-19 restriksjoner, noe som har begrenset rideklubbens inntekter. Og det er økonomisk tøft å få en hest ute av drift for et halvt år, samtidig som føllet vil fortsette å koste også etter at Bonnie kommer tilbake til rideskolen. Vi håper økonomien vil strekke til slik at vi kan beholde føllet til vi vet om det kan bli en god skolehest eller ikke, men dette vet vi ikke sikkert før om flere år. Arver den arbeidsmoralen og det store hjertet til Bonnie vil føllet bli en super skolehest i framtiden.

Plutselig stod det et hoppeføll der - Barselpermisjon for Bonnie og føllet

16 250 kroner innsamlet

56 givere
Avsluttet 22.05.2021
81% av 20 000 kr
Ann-Katrine Esp Hansen sitt profilbilde
Verifisert
Ann-Katrine Esp Hansen
står bak spleisen
 ASKIM RIDEKLUBB sitt profilbilde
ASKIM RIDEKLUBB mottar pengene
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Ann-Katrine Esp Hansen er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×