LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Har du en drøm om å bidra til å lage en unik vinbar på Grønland er dette øyeblikket du har ventet på

Har du en drøm om å bidra til å lage en unik vinbar på Grønland er dette øyeblikket du har ventet på

Alle pengene som samles inn går til oppussingarbeidet i forbindelsde med sammenslåingen av to lokaler slik at vi får åpnet Neongrut Kafé og Vinklubb.

Kjære Venner.

Nå er det nøyaktig ett år sien vi åpnet vår lille Neongrut kafé i Tøyengata. Mye har skjedd på 365 dager. Så mange stamkunder vi har blitt kjent med og glad i. To av baristaene våre har blitt Norgesmestere slik at tre av fem på Norges kaffelandslag jobber hos oss. Vi er uendelig glad for den massive mottagelsen og fine ord fra alle kundene våre <3

I løpet av sommeren vil vi overta frisørsalongen på hjørnet, slå ned veggen mellom lokalene og utvide så kafeen tredobler størrelse fra 37 til 120m2. Dette vil gi mer sitteplasser inne og langs fasaden. Ikke bare det, men vi vil også holde åpent på kveldstid for å servere unik Naturvin og saftige veganske drinker. Vår nye vinbar Neongrut Vinklubb vil holde åpent fra 16-23

Vi er et av få serveringssteder i Oslo som er startet opp uten investormidler. Vi er økonomisk uavhengige noe som gjør at vi kan tillate oss å tenke mindre på profitt og mer på kvalitet. Vi støtter små brennerier rundt i Norges land som lager unik kaffe selv om dette kanskje ikke er den mest lønnsomme modellen i Exel perspektiv.

Dette er også grunnen til at vi nå trenger deres hjelp. Alle midlene vi har tjent på Tøyen og Aker Brygge siste året går direkte inn i utvidelsen. Men vi har litt igjen for å komme i mål med å få ventilasjon, vinskap og andre større investeringer på plass.

Derfor lurer vi på om dere vil støtte oss slik at vi kan lage et nytt unikt samlingssted i Tøyengata for dere. Alle som er med å bidra er invitert til Neongrut Vinklubb's åpningsfest i midten av August.

Konseptet: Neongrut Vinklubb skal være en vinbar hvor høyt fokus på kvalitet ikke kommer i veien for lave skuldre og en casual stemning. Du hører det kanskje på navnet. Dette skal være genuint autentisk og upretensiøst. Man skal kunne snakke med oss i øyehøyde om vin. Uten et snev av snobberi.

Vi vil ikke være enda en vinbar i Oslo som serverer samme "Pet Naten" du får kjøpt på polet til trippel pris. Med en unik inngang til mikroprodusenter i sørItalia planlegger vi å importere noen utvalgte viner for eget salg. Vin som aldri er importert til Norge før. Her er en av vinsortene vi ønsker å ta inn og litt om hvordan den produseres.

(Link til film)

Vi vil også servere cocktails hvor kjernekoseptet spiller på bruken av grønnsaksjuice, og et lite sortement kaffebaserte cocktails.

Litt om teamet Til Neongrut og Vinklubben:

Neongrut - Daglig leder:

Anton Søderman- Mannen dere alle kjenner som pumper ut kvalitetskaffe med et smil om munnen. 3 ganger Norgesmester, 1000 ganger verdensmester i hyggelig fyr. Vil fortsette å drive kafeen og holde et øye på drift av vinklubben.

Neongrut Vinklubb - Daglig leder:

Hanne Fjelddalen

Hanne har ti år bak seg i Stockfleths. Hun er den hyggeligste jenten vi kjenner og vi har alltid følt oss sett og ivaretatt av henne når vi har svingt innom kafeen hun har drevet. Hanne har også en stor kjærlighet for vin og cocktails, og vi tror hennes sprudlende vesen er midt i blinken for vinklubben vår.

I tillegg vil våre joviale baristaer trå inn i rekkene som bartendere og servitører.

Det hadde betydd alt i verden for oss om dere kunne hjelpe oss slik at vi får denne drømmen på plass. Og har dere noen tanker eller innspill hør gjerne fra dere.

Har du en drøm om å bidra til å lage en unik vinbar på Grønland er dette øyeblikket du har ventet på

49 205 kroner innsamlet

103 givere
Avsluttet 11.07.2022
14% av 350 000 kr
Neongrut
Ikke-verifisert
Adil Khan står bak spleisen
NEONGRUT AS mottar pengene
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Adil Khan er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×