LukkVi bruker informasjonskapsler for Ä forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern pÄ Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Hjelp J.H. Ut i jobbđŸ’ȘđŸ»

Hjelp J.H. Ut i jobbđŸ’ȘđŸ»

Alt gÄr til Ä fÄ han i jobb

 vi har fĂ„tt i.  6.800krđŸ™đŸ» Men spleis skal ha sĂ„ mye for spleiser over 5000 sĂ„ vi begynner om! 

Hei alle sammen.  Denne historien begynner egentlig nÄr J.H. er 12 Är gammel og han eksprimenterer med rus for fÞrste gang, innen han var 17 var han heroin missbruker og livet sÄ ikke mye lovende ut, J.H.'s missbruk pÄgikk i 30 Är, han endte tilogmed opp hjemlÞs i flere Är. jeg mÞtte han for 4 Är siden, vi var da langt nede i missbruket begge to og vi bestemte oss for og bli nyktre sammen og vi har nÄ vÊrt nyktre i 3 Är, vi sto tilogmed frem i lokal avisen for og fortelle vÄr historie om veien tilbake fra missbruket. 

sĂ„ til sakens tema, til tross for det tunge missbruket klarte J.H. Å komme inn pĂ„ hovslager skolen i 2004 og mot alle odds fullfĂžrte han utdanningen og fikk fagbrev, han jobbet i to Ă„r fĂžr missbruket sugde han tilbake i sitt sorte hull. Han har nĂ„ for fĂžrste gang i sitt liv mulighet til og ta fĂžrerkort, legen har sĂžkt og alt er klart. 

I samtale mee NAV forklarer J.H. at han har et fagbrev Ä kan vÊre i full jobb men han trenger et fÞrerkort for Ä gjÞre denne jobben, dette er ikke NAV enig i. De vill heller bruke massevis av skattebetalernes penger pÄ Ä sende han pÄ jobbsÞkerkurs, arbeidsutprÞving m.m. for Ä se hva som passer han. Dette er noe verken jeg eller han forstÄr da han har en mulighet til Ä jobbe selvstendig og regulere arbeidsmengde og tider etter hva som passer han og hva han orker, han jobber allerede litt men er alltid avhengig av skyss osv. noe som gjÞr det umulig og jobbe fult sÄnn som han Þnsker.hester har alltid vÊrt en stor del av hans liv helt siden han var liten og han har en riktig gave nÄr det kommer til hest, han har ogsÄ en utrolig dyktig hovslager og et lite rosa plastik kort er det som stÄr i veien for at han skal kunne komme i full jobb og gjÞre det han elsker, jeg har selv hest Ä vet hvilken mangel det er pÄ gode hovslagere.

jeg er ikke mye for Ä be om penger, eller hjelp for den sakens skyld men ser ikke et bedre alternativ da jeg selv er ufÞr og ingen sv oss kan fÄ lÄn hÄper jeg det finns noen der ute som kan hjelpe, han har mot alle odds overlevd 30 Är som heroin missbruker, hjemlÞshet og alt det drar med seg, fullfÞrt en utdanning, blitt nykter og klar for arbeidslivet men NAV vil ikke hjelpe. 

hver eneste krone vill gĂ„ til hans fĂžrerkort og om det skulle komme inn mer enn hva fĂžrerkortet koster hill det legges i en bil. PĂ„ forhĂ„nd tusen takk❀

ps: etter litt spĂžrsmĂ„l tenkte jeg det var greit Ă„ legge til at han har allerede en kundebase i nĂŠromrĂ„det som er ringsaker i hedmark men om han hadde hatt fĂžrerkortet kunne han utvidet den veldig og jobbet i store deler av inlandet 🙂 

spleisen er opprettet med hans samtykke og han vet hva som er skrevet da noen var urolig for at det var grafiske detaljer om hans liv sÄ alle er klar over at han er klar over dette:)

Hjelp J.H. Ut i jobbđŸ’ȘđŸ»

200 kroner innsamlet

1 giver, 
Avsluttet 14.08.2022
0% av 24 000 kr
Janne Dorthea Hansen sitt profilbilde
Verifisert
Janne Dorthea Hansen mottar pengene
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet pÄ telefonen din og last bildet opp pÄ Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem Ă„ gi.
Janne Dorthea Hansen er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene gÄr til angitt formÄl. Mistanke om brudd pÄ vÄre vilkÄr? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser pĂ„ 🙌

Tenker du pÄ Ä lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier pÄ

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nÄ bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett pÄ mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett pÄ eget ansvar

×