LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Bitfix Helse - Breakthru | Hjelp ungdom med særskilte behov i en kritisk situasjon

Bitfix Helse - Breakthru | Hjelp ungdom med særskilte behov i en kritisk situasjon

Alle bidrag går direkte til å dekke utgiftene til barn som ikke har økonomisk støtte fra stat eller kommune til å kunne delta i tilbudet

Bitfix Helse - Breakthru

Hei alle sammen, nå trenger våre barn og unge hjelp!

Bitfix Helse er et tilbud for barn og unge som sliter psykisk, og som står i fare for å falle utenfor.

Vi er et team med lege, pedagog, erfaringskonsulenter, og forskere som gjennom de siste 5 årene har brukt digitale hjelpemidler (Gaming, Data/IT) som en vei tilbake til skole/jobb/hverdag for ungdommer som havner i utenforskap. Mer informasjon om tilbudet og hvem vi er finner du på: www.bitfixhelse.no   

Vi er nå i en situasjon hvor det å opprettholde tilbudet er svært utfordrende. Hovedårsaken til dette er at skole, etater, kommune og stat, på tross av at de er veldig villig til å bruke oss, ikke har frigitt økonomiske midler for å finansiere helsehjelp til barna som trenger det.  

Data og spill er veien inn til svært mange ungdommer som ellers faller utenfor; dette er noe vi har bevist over flere år, og som vi håper å kunne fortsette med. Men nå haster det å hjelpe! Ungdommene vi har hos oss kan havne i en kritisk situasjon fordi vi står i direkte fare for å måtte legge ned. 

Per dags dato har vi 14 barn og unge som er i vårt tilbud, hvor kun 1 av 14 ungdommer kommer med midler fra det offentlige. Dette er langt unna hva som trengs for at vi skal klare å opprettholde drift av tilbudet. For oss handler ikke dette om at vi ønsker gevinst og overskudd, men det er en grense for hvor lenge vi kan drive på ren dugnad, og det siste året har vi heller ikke hatt penger til å betale lønn. Støtt oss med så lite eller mye du kan! Alle monner drar!

Vårt mål fremover for å endre dagens økonomiske situasjon er å hente penger fra fond, foreninger, Skattefunn, og Forskningsrådet. I tillegg til at vi vil fortsette å søke betalte samarbeidsavtaler med skole, etater, kommune, og stat - der vi ønsker å komme under helsefanen.

Vi har et samarbeid med BUP, og forskere fra NTNU er klare for å starte opp forskning rundt effekt, og målbarhet av vårt arbeid med ungdommene for å forhindre utenforskap når vi har finansiering fra forskningsrådet på plass. Vi vil fortsette å ha kontinuerlig dialog med NAV, og oppfølgingtjenesten. 

Desto flere som vet hva vi holder på med, jo større er muligheten for at vi finner noen som deler vår visjon og har økonomiske midler nok til å støtte vårt behandlingstilbud. Vi håper å komme over den økonomiske kneika ila høsten, 2022. 

For å unngå at penger forsvinner til administrasjon og avgifter, kan du gjerne sette penger direkte inn på vår bedriftskonto: 1506 63 61028

Mvh Mikael Johansen, Kenneth Tølløfsen, Geir Ove Røe, og Lasse Holanger.

Bitfix Helse

Kontakt@bitfixhelse.no

Bitfix Helse - Breakthru | Hjelp ungdom med særskilte behov i en kritisk situasjon

43 350 kroner innsamlet

99 givere
Avsluttet 21.11.2022
8% av 500 000 kr
Bitfix Helse sitt profilbilde
Bitfix Helse
Verifisert
Mikael Mellingen Johansen står bak spleisen
BITFIX HELSE AS mottar pengene
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Mikael Mellingen Johansen er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×