LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Zillionare, 6 år trenger hjerteoperasjon. Bli med å redd hans liv.

Zillionare, 6 år trenger hjerteoperasjon. Bli med å redd hans liv.

Alle pengene som blir samlet inn vil bli brukt til alle undersøkelser som trengs og til hjerte operasjon for Zillionare.

Zillionare, 6 år har hull i hjertet og trenger en hjerteoperasjon så fort som mulig.  Gutten har i flere år vært plaget med pustevansker uten at de har visst grunnen til det. Familien er fattig og har ingen mulighet til å ta ham med på ett større sykehus for sjekk. Han har vært på flere ulike lokale sykehus, men de har ikke hatt noen mulighet til å gi ham den sjekken han trengte og de har bare fått noen medisiner for pusten.

Vi i KenyaHjelpen jobber med foreldreløse barn i Budalangi området vest i Kenya mot Viktoria sjøen og vi hadde ikke før kommet på plass på Nyambare hvor vi bor, før vi fikk besøk av familien til Zillionare. De kom bærende med ham da han ikke greide å gå pga pustevansker og lite krefter.  De kom fra Nyambare sykehus hvor de hadde de antydet at han muligens hadde hjerteproblemer.  Vi bestemte oss for å få ham sjekket på ett privat sykehus i Kisumu, 10 mil unna. Der fant de ut at han har hull i hjertet og stive hjertevegger. Det haster med en operasjon og de bad oss ta ham med til Nairobi for operasjon så raskt som mulig.

Han har nå vært i Nairobi, men de trenger en grundig sjekk med kamera for å se nøyaktig hvordan operasjonen må gjøres. Denne undersøkelsen vil koste ca 40 000 kroner. Hjerteoperasjonen vil bli gjort på Mater Hospital i Nairobi og den vil koste mellom 180 000 og 200 000 kroner avhengig av hva hjerte undersøkelsen med kamera viser.

Skal vi ha mulighet til denne undersøkelsen og operasjonen trenger vi din hjelp, så vær så snill, hjelp oss å redde Zillionare’s liv.

På forhånd takk.

Zillionare, 6 år trenger hjerteoperasjon. Bli med å redd hans liv.

42 500 kroner innsamlet

60 givere
Avsluttet 08.03.2023
42% av 100 000 kr
KENYAHJELPEN mottar pengene
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
KENYAHJELPEN er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×