Kjøp spenningsromanen "Taxi" og støtt et godt formål
Les Adresseavisens intervju med Kjetil Utne om boka.

Kriminalromanen "Taxi" har handlingen lagt til Trondheim og Libanon og bakgrunnen er krigsforbrytelser mot barn og hvordan kyniske bakmenn utnytter sårbare flyktninger
En kort introduksjon:
«Eksplosjonen som lyste opp i natten hadde fått meg til å begynne å løpe. Var det i Gemmayzeh? Frykten tok tak i meg. Maria og hennes familie bodde ikke langt fra det armenske kvarteret i Gemmayzeh. En bydel som hadde overlevd borgerkrigen uten store ødeleggelser, i motsetning til resten av det kristne Beirut.»
Taxisjåføren Armstrong Andersen var FN-soldat i Libanon midt på 1990-tallet. En traumatisk opplevelse under tjenesten har preget livet hans siden. 20 år senere vender fortiden tilbake på godt og vondt. I Trondheim og i Libanon. Spenningsromanen er skrevet på et bakteppe av krigsforbrytelser mot barn, en flyktningestrøm fra Syria til Europe og kyniske mennesker som utnytter de forsvarsløse. Boka er fantasi, men basert på hendelser som enten faktisk har skjedd eller som svært gjerne kunne ha skjedd.
Når virkeligheten og fantasien smelter sammen.
C4C har også et restopplag av boka "Biking to India - listening to children" som selges til redusert pris.
Overskuddet fra salget av bøkene vil i sin helhet gå til to formål:
* Etablering av en mobil yrkesskole for sårbare barn i India.
* Betaling av frakt av medisinsk utstyr til et medisinsk senter som gir gratis og rimelig helsehjelp til flyktninger og andre fatige.
