LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for                       Podcast 6 nye episoder STOPP ALS

Podcast 6 nye episoder STOPP ALS

Alle innsamlende midler går uavkortet til Podcasten STOPP ALS

Vi trenger din hjelp og støtte til 6 nye viktig podcast episoder : STOPP ALS

Stiftelsen ALS Norge ønsker din hjelp og støtte til og produsere 6 nye podcast episoder og følge opp den vi har liggende ute fra 2020 med oppgraderingen innen forskning studier i Norge , vi vet at det er fremgang knyttet til forskningen derfor ønsker vi å lage ny podcast som da vil være tilgjengelig for deg og dine akkurat når du har lyst til å lytte.

Stiftelsen ALS Norge har en del midler på konto, men de er "øremerket" forskningen i Norge derfor ber vi om din støtte og hjelp. Vi vet også at Spleis også tar litt gebyrer derfor ber vi om 255 000 kr. Du lurer kanskje på hvorfor vi trenger så mye midler ? Det er fordi vi ønsker å levere en produkt med høy og god kvalitet og innhente kompetanse, de som produserer vår podcast må reise litt for vi ønsker og lage viktige episoder og besøke de som er rammet av ALS der de bor, besøke forsker miljøet der de har sine forsknings baser. Vi ønsker og nå ut til hele landet og det krever en del reisedøgn, men av dette vil også Podcasten bli meget profesjonell og viktig utført. Reisetid og kostnader blir da en vesentlig del i prosjektet. Vi ønsker å reise hjem til dem vi har med i sendingen. Innholdet blir mer personlig og nært og vi får med mange fine detaljer fra livet. Vi vil bruke vår gode samarbeidsparter som har mangeårig erfaring og laget mange filmer og seminarer for oss. Forberedelse og undersøkelser er viktig og det legges ned et stort redaksjonsarbeid for å finne personer og temaer som vi vil belyse i podkastene.

Vi vil lage episoder om: Stamcelle forskningen i Norge. Forekomsten og årsaken til ALS, Genetikk forskningen, og NO-ALS studien. Vi ønsker også å lage en episode om livet med ALS. Hvordan klarer man å leve med ALS og alle de utfordringene og følelser som settes i høygir, når livets brått endres til noe man ikke har kontroll over ? Vi ønsker også sette søkelys på en pårørende rolle for ALS. Hvordan klarer en pårørende seg i den fasen den brått havnet i ? se sin kjære blir så syk og ha så lite kontroll. Livet ble brått endret til noe man ikke kunne ane ville skje. Vi ønsker også en episode om hvordan klarer barn og de unge seg som pårørende ? Hvordan er deres skole hverdag med venner, sorg og familie ? Vi har mange viktige temaer og vil lage en god og viktig podcast. Vi håper dere der ute ser samme nytte av denne podcast som oss og vil støtte denne viktige innsamlingen og dele med dine venner , bedrifter og kommuner ( ditt ALS-team) .

Dette blir da 6 nye oppfølgings episoder av vår gamle podcast STOPP ALS.

Vi har satt sluttdato på Spleies bevist for 8 september er det 10 år siden stiftelsen ALS Norge ble offisielt åpnet i Norge.

www.alsnorge.no

Podcast 6 nye episoder STOPP ALS

8 100 kroner innsamlet

18 givere
Avsluttet 11.10.2024
3% av 255 000 kr
Mona Hytjanstorp Bahus sitt profilbilde
Verifisert
Mona Hytjanstorp Bahus
står bak spleisen
Stiftelsen ALS Norge sitt profilbilde
Stiftelsen ALS Norge mottar pengene
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Mona Hytjanstorp Bahus er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×