LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Ferieaktiviteter på Brennlia Gård for barn i Lillehammer

Ferieaktiviteter på Brennlia Gård for barn i Lillehammer

Pengene skal gå til å avholde 4 dager gratis ferieaktivitet på gård for barn i Lillehammer

Gratis ferieaktiviteter for barn i Lillehammer

I november 2023 ble det på vegne av Brennlia gård søkt om midler til å avholde gratis ferieaktiviteter for barn i Lillehammer. Søknaden gikk til Bufdirs tilskuddsordning for inkludering av barn og unge, der målet er å legge til rette for at alle barn skal ha mulighet til mestring og samfunnsdeltakelse og forhindre utenforskap.

I april kom beskjeden om at søknaden var innvilget. Gården var klar til å sette i gang, men dessverre valgte søkerorganisasjonen å avstå fra midlene som var tiltenkt gården og barna. Prosjektet i sin opprinnelige form vil sånn sett ikke kunne gjennomføres til tross for at vi på Brennlia har vært tydelige på at vi er klar til å avholde ferieaktivitetene i henhold til søknaden. 

Dette syns ikke vi på Brennlia er greit. Det er ikke alle familier som har mulighet til å ta barna på ferie - og dette prosjektet var ment å være til glede for disse. Vi ønsker derfor å gjennomføre deler av prosjektet likevel, men her trenger vi litt hjelp. Denne spleisen er ment for å dekke de utgiftene vi har i forbindelse med dette. 

Hva pengene går til:

Vi vil tilby 4 dager med aktiviteter på Brennlia Gård for 6 barn fra Lillehammer. Vi henter barna hver morgen og avleverer dem på ettermiddagen. Barna får frokost ved ankomst og lunsj midt på dagen. Vi lager et opplegg med ulike aktiviteter hver dag. På gården har vi hester, alpakkaer, blacknose sheep, ender, høner, hunder og en katt som trenger oppmerksomhet, stell og aktivisering. Vi har også flotte turmuligheter i egen skog, og en gapahuk i passe avstand fra gården. Barna vil lære om de ulike dyrene og deres behov. Det blir selvsagt lek og moro i løpet av dagen også. Pengene fra spleisen vil dekke de utgiftene vi har i forbindelse med disse dagene og de dekker ikke lønn til voksne.  

Brennlia Gård er veldig takknemlig for støtte til å gjenonmføre disse dagene!

Det ble søkt om flere prosjekter som også ble innvilget midler til med samme resultat. Vi har dessverre ikke kapasitet til å tilby et gratistilbud på alle prosjektene i Lillehammer. Vi fikk også innvilget et stort og viktig prosjekt i Ringsaker som også ble avslått av søkerorganisasjonen. Dette prosjektet ønsker vi å gjennomføre et alternativ på - og vi kommer tilbake til en spleis til gjennomføringen av dette senere. 

For mer informasjon om gården og vårt tilbud kan du klikke deg inn på våre nettsider; www.brennlia.no - eller følg oss på Facebook og Instagram

Ferieaktiviteter på Brennlia Gård for barn i Lillehammer

7 850 kroner innsamlet

24 givere
Avsluttet 26.05.2024
112% av 7 000 kr
Marianne Høgmo sitt profilbilde
Verifisert
Marianne Høgmo
står bak spleisen
MARIANNE HØGMO mottar pengene
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Marianne Høgmo er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×