LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Hvorfor sitter ingen i fengsel for å tatt mamma fra meg ?

Hvorfor sitter ingen i fengsel for å tatt mamma fra meg ?

Få kanskje et svar på Kem som drepte mamma.

Hvorfor sitter ingen i fengsel for å ha tatt fra meg mamma?

Mitt navn et Salomeh shamsabad.

Jeg kom til Norge med mamma og pappa som flyktninger fra Iran.

Pappa var en god far og gjorde alt i verden for å gi oss en framtid. Jobbet 2 jobber i Iran og sparte penger for få oss ut av Iran. Og her i Norge jobbet han mye for at vi skulle ha det bra og ikke mangle noe.  Når mamma ble tatt i fra oss så ble tiden ekstremt vanskelig for pappa. Han måtte ta seg av meg og seg selv med savnet over mamma over seg, Og det taklet han ekstremt dårlig. Da saken ble tatt opp igjen var det som salt i såret hos pappa, da bestemte han seg for å avslutte livet sitt. 

Og jeg satt igjen. Uten foreldre.

26 april 1994 ble min mamma brått tatt fra meg. Det var meg som fant henne kvalt og drept i leiligheten våres på minde i Bergen.

Livet endret seg brått, og det kjøreste jeg hadde, min trygghet var revet fra meg. Og jeg satt igjen uten svar. En mistenkt ble siktet men senere frifunnet. Derfor er drapssaken er fremdeles uløst.

Sammendrag: https://www.dagbladet.no/nyheter/tegnet-det-hun-sa-da-hun-fant-moren-drept---hvorfor-jakter-de-ikke-pa-morderen/69394650

I 1994 ble en 37 år gammel kvinne drept i sitt hjem i Bergen. Hun ble funnet i senga på soverommet av sin egen 14 år gamle datter. Det ble tatt ut tiltale mot en venn av familien. Han ble dømt for drapet. Tre år seinere, i 1997, ble han frifunnet og tilkjent 2,1 millioner kroner i erstatning.

I år er det 30 år siden, det er ikke mindre vondt eller mindre sårt den dagen idag. Og jeg har fortsatt et stort behov for svar.

Jeg gir nå mammas sak enda en sjanse. I håp om svar. Til å hjelpe meg med dette, har jeg kommet i kontakt med Kenneth Berg fra privatgranskeren. Privatgranskeren utfører rådgivning, foredrag og dokumentgjennomgang for privatpersoner og næringslivet innen gransking, sikkerhet og varsling. Dersom behov vil det kunne igangsettes undersøkelser for å avklare faktum. Som i dette tilfelle

Han har ogsp tidligere jobbet som etterforskningsleder ved drapsavsnittet i Bergen og har erfaring fra en rekke drapssaker i Vest politidistrikt.

Om det er noen jeg tror kan gi meg svar, ikke nødvendigvis løse saken. Men gi meg noe, så er det han.

Dette er jobben hans og er ikke enkelt arbeid, dette er en stor sak som krever mye tid og arbeid for å sette seg inn i. Og koster jo som følge av dette en god del penger. Dette er summer jeg ikke har oppspart og ikke kan ta fra egen lomme. 

Jeg har snakket med mange nære og bekjente og alle har støttet oppunder og lage en spleis til innsamling til dekke av Bergs kommende arbeid. Derfor lager jeg en spleis nå, jeg har ikke et spesefikt mål om hvor jeg ønsker å samle inn. Men alle pengene som samles inn vil gå til Bergs arbeid. Er vanskelig å sette en prislapp på dette, men et estimat er mellom 3-500 000. Om det blir overskudd av pengene vil resterende penger gå til gravstøtte.

Hver krone hjelper, er takknemlig om du leste helt hit og ønsker og hjelpe. 

Hjelp meg å løse mammas sak🩵 takk.

Salomeh shamsabad

https://open.spotify.com/episode/3LuO3ZI99YdggUK8MEjmj9?si=J_FLb6wRRZijXziXsy85og

https://www.ba.no/funnet-dod-i-sengen/s/5-8-47623

https://www.dagbladet.no/nyheter/frikjent-for-minde-drapet/65417517

https://www.vg.no/spesial/drap-norge/offer/598-fahimeh-esteghlanian-bergen/

Hvorfor sitter ingen i fengsel for å tatt mamma fra meg ?

20 195 kroner innsamlet

80 givere
Avsluttet 01.09.2024
4% av 500 000 kr
Verifisert
Salomeh Shams Abad mottar pengene
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Salomeh Shams Abad er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×