LukkVi bruker informasjonskapsler for Ä forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern pÄ Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Bursdagsinnsamling til ALS- Norge 🩋

Bursdagsinnsamling til ALS- Norge 🩋

Alle pengene gÄr direkte til ALS- Norge.

Den 26.juli fyller jeg 35 Är og om du ville gitt meg en jordbÊrkurv, en kanelbolle, en blomst, en diamant eller en ny sykkel vil jeg heller at du gir en slant til ALS- Norge. De gir penger til ALS forskning, til rammede familier og til hjelpetelefon/ folkeopplysning om ALS. Om du ikke ville gitt meg en bursdagsgave sÄnn ellers - gi gjerne en til ALS- Norge likevel om du har bittelitt, litt eller mer Ä avse. 

Jeg mistet moren min til denne brutale sykdommen 5. juli 2024. Hun levde kun med sykdommen i 14 mnd. Den tok fra henne alt i et stygt raskt tempo. Mor ble 61 Är gammel og etterlot seg ektemann, 3 barn, 7 barnebarn, mor og to sÞsken. ALS river den rammede i fillebiter, og jeg vil pÄstÄ at den ogsÄ river hjertene til pÄrÞrende i fillebiter. Det er forferdelig vondt Ä se en man er glad i gÄ gjennom en hÄplÞs kamp mot nÄdelÞse ALS. 

Min mor bidro selv til forskning - hun tok 3 store pulver kapsler morgen og kveld med studiemedisin sÄ lenge det gikk for at forskere en dag vil komme nÊrmere en bedre bremsemedisin eller en kur. Hun presset seg til ekstrakontroller, blodprÞver etc i forbindelse med denne studien. Det var og er for generasjoner og mennesker som kommer etter henne og potensielt kan bli rammet av ALS. 

I fjor pĂ„ min 34 - Ă„rs dag hadde jeg en bursdagsinnsamling til ALS- Norge via Facebook. Mor var da nylig diagnoistisert med ALS. Hun fulgte med pĂ„ hver en krone som rullet inn og vi var helt ekstremt glad og rĂžrt over at det tikket inn hele 17.850,- kroner til ALS- Norge. Skulle Ăžnske jeg kunne gjort dette om igjen med min mor i livet sĂ„ hun kunne glede seg over dette og bli rĂžrt, men slik ble det ikke. Men det er like viktig for fremtiden❀

Klem Trine (straks 35) og til minne om min kjĂŠre Mor - Lisebeth Goa đŸ•Żïž

Bursdagsinnsamling til ALS- Norge 🩋

17 150 kroner innsamlet

63 givere, 
Avsluttet 30.07.2024
85% av 20 000 kr
Trine Goa sitt profilbilde
Verifisert
Trine Goa
stÄr bak spleisen
ALS Norge sitt profilbilde
ALS Norge mottar pengene

Om organisasjonen

Stiftelsen ALS Norge har som formÄl Ä stÞtte forskningen pÄ sykdommen ALS (Amyotrofisk lateralsklerose), samt behandling av sykdommen. ALS Norge har ogsÄ som formÄl Ä Þke livskvaliteten for de med ALS, og for deres pÄrÞrende. ALS Norge vil drive innsamling av midler for Ä kunne gi stÞtte til forskningen pÄ ALS, og for Ä fremme forskningen pÄ ALS. ALS Norge formÄl vil ogsÄ stÞtte andre ALS-prosjekter som foregÄr i Norge. Vi har ogsÄ et viktig mÄl med Ä Þke kompetansen ute i Norge, fÄ Þkt fokus pÄ ALS i Norge. ALS Norge formÄl er Ä gjÞre alle kjent med hva ALS er, og hva denne sykdommen gjÞr med de som blir rammet. Vi er eneste organisasjon som stÞtter Stamcelleforskning pÄ ALS, Grunnforskning pÄ ALS, og Genetisk testing pÄ ALS i Norge.

Organisasjonsnummer: 914 149 517
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet pÄ telefonen din og last bildet opp pÄ Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem Ă„ gi.
Trine Goa er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene gÄr til angitt formÄl. Mistanke om brudd pÄ vÄre vilkÄr? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser pĂ„ 🙌

Tenker du pÄ Ä lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier pÄ

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nÄ bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett pÄ mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett pÄ eget ansvar

×