LukkVi bruker informasjonskapsler for Ä forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern pÄ Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Hekketiden fortsetter đŸ„

Hekketiden fortsetter đŸ„

Alle pengene skal gÄ til utgiftene knyttet til rehabilitering av mÄker hos MÄkevakta.

Det fÞles som den travle hekketiden i Oslo og omegn vil aldri ta slutt. Akkurat nÄr vi trodde at ting begynner Ä roe seg ned, kom det en ny bÞlge med skadete unger og voksne. Noen av dem trenger kun noen dager og andre litt fler, men ting gÄr som regel fremover. PÄ lÞrdag ble det ringmerket 24 mÄker, 21 unger og 3 voksne, sammen med tre mÄker med ring fra fÞr er det 27 sterke fugler, som forberedes til utslipp.

Mange unger er blitt gode pÄ Ä fly og de har vÊrt ute i volieret en lengre stund. De trenes ogsÄ til Ä klare Ä finne mat i friheten.

I tillegg fĂ„r vi fortsatt inn voksne, med vingeskader som regel. For noen av dem ei uke i rehabiliteringen er en redning for hele familien og vi har vĂŠrt vitne til en utrolig gjenforening av Violet med hennes sĂžte barn. 😍

Akkurat nÄ forsvinner maten her i rekordfart, flere kiloer hver dag. Det er mye vasking, stelling av skader, men ogsÄ bur. Vi bruker en stor del bandasjer, desinfisering midler, kladder og strÞ. Alt dette koster mer enn vi alene klarer Ä betale, derfor hÄper vi igjen pÄ stÞtte fra deres side. Om mange kan hjelpe oss med en 50-100 lapp, sÄ stÄr vi sterke og trenger ikke Ä bekymre oss om i morgen.

Tusen takk til all den praktiske innsatsen dere kommer med, sikrer fugler, kjĂžrer, organiserer. Det er sĂ„ rĂžrende hvor mange av dere bidrar til Ă„ hjelpe flest mulig mĂ„ker. Hekketiden fortsetter og sammen er vi sterkere. đŸ’Ș❀đŸȘœ

Hekketiden fortsetter đŸ„

6 525 kroner innsamlet

35 givere, 
Avsluttet 17.07.2024
65% av 10 000 kr
MÅKEVAKTA mottar pengene
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet pÄ telefonen din og last bildet opp pÄ Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem Ă„ gi.
MÅKEVAKTA er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene gĂ„r til angitt formĂ„l. Mistanke om brudd pĂ„ vĂ„re vilkĂ„r? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser pĂ„ 🙌

Tenker du pÄ Ä lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier pÄ

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nÄ bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett pÄ mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett pÄ eget ansvar

×