LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Tilgang til naturen for alle!

Tilgang til naturen for alle!

Alle pengene som samles inn går direkte til DNT og øremerkes uavkortet til støttefond for finansiering av naturområder og eiendommer for offentlig bruk når ingen andre muligheter er tilgjengelige eller ved hastesaker.

Kjære medlemmer av Den Norske Turistforening (DNT), speidere, naturelskere og alle andre som setter pris på vår vakre kyst og natur!

DNT og fellesskapet har nylig mistet en unik mulighet til å sikre en fantastisk kysteiendom i Søgne i Kristiansand for allmennheten på grunn av manglende midler (Les om saken her). Denne eiendommen, som har vært brukt som leirsted i over 50 år, med sine fem hytter, to brygger og lange strandlinje, kunne ha vært et fantastisk tilbud for alle som er glad i naturen både nå og i fremtiden. Dette tapet har vekket et sterkt engasjement i meg, og jeg tror mange av dere føler det samme.

For å hindre at slike muligheter glipper igjen, ønsker jeg å starte en innsamlingsaksjon rettet mot alle som er glad i naturen og har et ønske at naturen forblir tilgjengelig for allmennheten.

Formålet med denne innsamlingen er å etablere et frittstående, øremerket støttefond med mandat til sikring og finansiering av naturområder og eiendommer for offentlig bruk når ingen andre muligheter er tilgjengelige, og ved hastesaker.

Dette fondet skal fungere som en sikkerhetsventil, slik at DNT raskt kan handle når slike eiendommer blir tilgjengelige, mens vi venter på midler fra staten, kommunene eller private givere. Fondet er ikke ment å konkurrere med eller erstatte etablerte støtteordninger, men skal støtte opp om dem i kritiske situasjoner.

Som medlem i DNT, Norges speiderforbund og med flere familiemedlemmer som er aktive i DNT, ble jeg oppriktig lei meg over å høre om denne tapte muligheten. Jeg har et sterkt ønske om å bidra, og håper du også gjør det. Som reklamekampanjen til KIWI en gang sa: "Ei krone her og ei krone der kan fort bli millioner!". Disse midlene kunne vært akkurat nok til at DNT hadde lyktes med å sikre kjøpet av denne praktfulle eiendommen.

Her er mine første 100 kroner, og flere vil komme. La oss sammen sikre tilgang til naturen for alle. Ditt bidrag, stort eller lite, vil gjøre en forskjell.

Fra fellesskapet, til fellesskapet!

PS

Bildet i spleisen er lånt fra denne artikkelen på NRK.no og tilhører: Tom-Richard Hanssen Olsen.

Tilgang til naturen for alle!

1 650 kroner innsamlet

8 givere
197 dager igjen
0% av 10 000 000 kr
Naturelskere sitt profilbilde
Naturelskere
Verifisert
Igor Novikov står bak spleisen

Om organisasjonen

Bidra til å ta vare på DNTs unike hytte- og rutenettverk

Alt DNT tjener går inn i potten med å opprettholde vårt unike hytte, rute - og aktivitetstilbudet over hele landet. Nå trenger vi mer enn noen gang dugnadsinnsats fra alle som har glede av DNTs hytter og ruter.

Og tusen takk for at du er medlem! Her kan du se alle fordelene du har som medlem i DNT.

Organisasjonsnummer: 979 469 241
Denne knappen åpner en modal med delingsknapper, hvorav den første heter «Del på Facebook».
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Igor Novikov er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×