LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Støtte til Mia Rusthens opptrening etter ulykken i VM i Roadracing for kvinner

Støtte til Mia Rusthens opptrening etter ulykken i VM i Roadracing for kvinner

Pengene vil gå uavkortet til Mias egen konto for støtte, oppfølging og rehabilitering etter ulykken.

Hei alle sammen!

Som mange av dere vet var Mia Rusthen utsatt for en stygg ulykke under det første verdensmesterskapet i Roadracing i Misano, Italia, for kvinner den 15 juni i år. Mia kjørte ut og pådro seg en traumatisk hodeskade. Mia står nå overfor sitt livs tøffeste race! 

Mia er min yngste bonusdatter og vår familie har fått følge hennes reise fra en spe liten 8 årig ballerina som var forsiktig i alt hun foretok seg, til en litt tilfeldig start på motorsykkelbanen sammen med pappa Trond, og videre til  de store arenaene i verden på Europamesterskapet og nå i år endelig det etterlengtede Verdensmesterskapet for kvinner i Roadracing! 

Vi har sett at hun har fulgt drømmen sin mot alle odds. Den lille blonde jenta fra lille Norge som ville bryne seg på gutter og jenter med langt bedre forutsetninger og sponsorer i ryggen, og mye lengre motorsykkelsesong! 

I år skulle det store skje! Mia var antagelig på sitt aller lykkeligste når hun sto med den store Yamahamotorsykkelen på startstreken på racingbanen i Misano, Italia denne fine lørdagen i juni. Det siste hun sa til teamet sitt var at "Nå er det sååå gøy igjen!"

Pappa og søster Sunniva var ringside og støtteapparatet var endelig på plass. Hun startet som nr. 15 av 25 kvinner og kjørte seg raskt opp til en respektabel 12. plass før hun dessverre var maksimalt uheldig og kræsjet stygt. Dette ble sendt på Eurosport så mange av oss fulgte dramaet tett! 

Mia ble etter en lang uke på sykehus i Italia, fraktet med luftambulanse hjem til Norge og er nå på Sunnaas sykehus på Nesodden utenfor Oslo, der hun skal igjennom en tøff rehabilitering for å komme seg til hektene igjen. Vi som står rundt henne ser at dette er svært tøft for Mia og gjengen hennes. Vi leser av alle kommentarer og meldinger som kommer Mias veg på sosiale medier og epost at mange av dere har et ønske om å strekke ut en hånd til henne. 

Hensikten med spleisen er at de innsamlede midlene skal gå uavkortet til Mias konto for å kunne bygge en solid støtte rundt henne nå og i tiden som kommer. Vi vet ikke resultatet av rehabiliteringen og opptreningen før det har gått noe tid, men vi krysser alt vi har for at dette skal gå riktig vei. Familien er utrolig takknemlig for all støtte og trøst i denne tiden. 

Tusen takk for ditt bidrag💕

For Mia's followers outside Norway who want to support the collection, you can choose to pay by card and make a contribution there. Thank you so much❤️

Følg gjerne Mias reise her: https://www.facebook.com/RusthenRacing

Mia Rusthen #29 (@miarusthen) • Instagram-bilder og -videoer

Støtte til Mia Rusthens opptrening etter ulykken i VM i Roadracing for kvinner

185 363 kroner innsamlet

471 givere
Avsluttet 30.08.2024
92% av 200 000 kr
Bjørn Danielsen sitt profilbilde
Verifisert
Bjørn Danielsen
står bak spleisen
Mia Stenseth Rusthen sitt profilbilde
Verifisert
Mia Stenseth Rusthen mottar pengene
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Bjørn Danielsen er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×