LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Hjelp oss å redde en trygg havn for barn og unge i krise!

Hjelp oss å redde en trygg havn for barn og unge i krise!

Kampen mot utenforskap

Kjære venner og støttespillere,Vi står ved et kritisk veiskille. 

Tjenesten vår, som i dag gir 12 barn og unge en trygg og meningsfull hverdag, er i akutt fare for å måtte legges ned. Dette er barn som allerede har møtt betydelige utfordringer i livet – de har opplevd å falle utenfor, og mange av dem sliter med å finne sin plass i samfunnet. Hos oss har de funnet et pusterom, et sted hvor de kan være seg selv, få hjelp, og knytte bånd med andre som forstår dem.Nå trenger vi din hjelp for å kunne fortsette dette livsviktige arbeidet. 

Uten umiddelbar økonomisk støtte står vi i fare for å miste den lille, men svært viktige, plassen som mange av disse barna ser på som sin siste utvei. Det handler ikke om å drive for profitt – vi har allerede tøyd alle ressurser til bristepunktet. Dette handler om å redde en tjeneste som for mange av disse ungdommene er forskjellen mellom håp og håpløshet.Forestill deg å være 15 år gammel, uten venner, med en følelse av at ingen forstår deg. Nå, forestill deg at det plutselig finnes et sted hvor du blir møtt med åpenhet og forståelse. Dette er hva Bitfix Helse har vært for våre ungdommer – et sted der spill og teknologi ikke bare er en hobby, men en bro til sosial inkludering og mental helse.Hver krone du bidrar med går direkte til å sikre at disse barna fortsatt har et sted å gå til når livet blir vanskelig. 

Vi er i samtaler med det nye Byrådet som ser verdien i det vi gjør, men ting tar tid.Vi står nå sammen med disse barna i kampen for deres fremtid. Hver donasjon, uansett størrelse, betyr mer enn du aner. Det handler om å gi et barn muligheten til å føle seg sett, hørt og verdsatt. Hvis vi kan sikre drift gjennom denne kneika, vil vi ha en reell sjanse til å få den offentlige støtten vi så desperat trenger på lengre sikt. Inntil da, er vi avhengige av deg.

Sammen kan vi gjøre en forskjell – sammen kan vi redde Bitfix Helse.Vær så snill, vurder å gi et bidrag i dag. For å unngå at penger går til administrasjon og avgifter, kan du sette penger direkte inn på vår bedriftskonto: 1506 63 61028.På vegne av de 12 barna som stoler på oss, takk for at du tar deg tid til å lese dette. Og takk for at du vurderer å gi dem en fremtid.

Med varme hilsener,Bitfix Helse
Kontakt@bitfixhelse.no

Hjelp oss å redde en trygg havn for barn og unge i krise!

13 700 kroner innsamlet

23 givere
Avsluttet 23.09.2024
13% av 100 000 kr
Bitfix helse sitt profilbilde
Bitfix helse
Ikke-verifisert
Daniel Johnsen står bak spleisen
BITFIX HELSE AS mottar pengene
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Daniel Johnsen er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×