LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Hjelp oss å kjempe for å unngå utkastelse fra Bømoen

Hjelp oss å kjempe for å unngå utkastelse fra Bømoen

Alle bidrag fra denne Spleisen vil gå til å dekke kostnader i forbindelse med rettssaken og arbeidet med å sikre at Voss Fallskjermklubb består i fremtiden

En fremtid med eller uten Voss Fallskjermklubb på Voss. Hjelp oss å kjempe!

Voss Fallskjermklubb har 23.09.24 mottatt brev fra Hordaland Tingrett hvor Bømoen AS stevner Voss Fallskjermklubb med krav om umiddelbar tvangsfraviking fra klubbens tomt gjennom 47 år.

Vi står ovenfor et avgjørende slag om fremtiden til fallskjermhopping på Voss og trenger din hjelp. Voss Fallskjermklubb har i over 40 år vært en sentral del av vårt lokalsamfunn, og bidratt til mye aktivitet, idrett, turisme og fellesskap. Vi trenger din hjelp for å opprettholde denne viktige institusjonen og samlingsplassen for så utrolig mange.

De siste årene har vi som idrettslag hatt flere millioner i kostnader til juridisk bistand og rådgivning i forbindelse med «Bømoensaken». "Bømoensaken" har hjemsøkt klubben i over 10 år. I 2024 alene har idrettslaget hatt nærmere 500 000 kr i direkte kostnader til juridisk bistand. Vi kan ikke fortsette å bære ytterligere kostnader uten hjelp. Vi forventer et større underskudd i år, og kostnadene vil øke gjennom høsten når idrettslaget må i retten mot Bømoen AS. Vi ber om hjelp til å fortsette å kjempe for vår plass og klubbens tilhørighet på Voss.

Voss Fallskjermklubb er et idrettslag og en ideell organisasjon med formål om rekruttering og trening innen fallskjermhopping, uten kommersielt formål. Klubben er eid av medlemmene, og alle kan melde seg inn i Voss Fallskjermklubb. Idrettslaget er dermed også eid av samfunnet og vi ser det som vårt samfunnsoppdrag å være en ansvarlig, inkluderende og utviklende samfunnsaktør på Voss og i Norge. Med ca. 3000 medlemmer er vi det største idrettslaget på Voss og det største innen luftsport i Norge.

Alle bidrag fra denne Spleisen vil gå til å dekke kostnader i forbindelse med rettssaken og arbeidet med å sikre at Voss Fallskjermklubb består i fremtiden. Eventuelle overskudd vil gå til å forbedre idrettslige aktivitetstilbud, rekruttering, bedre fasiliteter for publikum, og annet idrettslig engasjement.

Dersom det er gode krefter som ønsker å bidra i et større omfang eller på andre måter for å sikre forvaltning av idrettsarealet på Bømoen på en måte som er i tråd med samfunnsinteressene, ta svært gjerne kontakt med leder@skydivevoss.no.

Hjelp oss å kjempe for å unngå utkastelse fra Bømoen

368 225 kroner innsamlet

868 givere
16 dager igjen
66% av 550 000 kr
VOSS FALLSKJERMKLUBB mottar pengene
16 givere har nylig støttet
❤️ 16
Støttet nylig
Denne knappen åpner en modal med delingsknapper, hvorav den første heter «Del på Facebook».
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
VOSS FALLSKJERMKLUBB er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×