LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Magnus&Tobias sin bursdagsspleis til LANDSFORENINGEN UVENTET BARNEDØD

Magnus&Tobias sin bursdagsspleis til LANDSFORENINGEN UVENTET BARNEDØD

Pengene går til LANDSFORENINGEN UVENTET BARNEDØD og deres arbeid

Ja, 3. oktober, 3 år.

Det er 3 år der det har skjedd veldig mye, det er 3 år som har føles som en evighet.
Det er også 3 år som har gått veldig fort. For 3 år siden skulle du Magnus komme skrikenes til verden, det gjorde du dessverre ikke. Det kjennes ut som det er 100 år siden samtidig som det kjennes ut som om det var i går.

De siste ukene er uker med følelser som plutselig stikker i meg som en kniv, og tårene presser seg på. Det prøver jeg å sette pris på, det er godt å kjenne at du er litt ekstra nær meg. Dine små føtter har satt store spor, det er så mye du har gjort for meg og gitt meg. Jeg føler meg som et bedre menneske, jeg føler meg som en bedre pappa. Jeg er mer takknemmelig og åpen, jeg viser mer følelser og er ærligere med meg selv og de rundt meg.
Dette året har det skjedd mye, Mamma og jeg har giftet oss, vi var bestemt på at det måtte bli på din dag, den tredje. da var det ikke så mange lørdager å velge mellom. så den tredje februar giftet vi oss. I “din” kirke med “din” prest og med “din” fotograf. Denne dagen hadde ikke blitt om ikke det var for deg Magnus. Du var med oss hele dagen og i alle talene til oss. Det betydde utrolig mye for oss. Du skal også bli storebror igjen, denne gangen får du en lillesøster, en lillesøster som aldri hadde kommet om det ikke var for deg. Så nå Magnus, nå har du skapt to liv, to liv som aldri hadde vært uten deg. Det er jeg veldig takknemmelig for og jeg gleder meg utrolig mye til å møte lilllesøsteren din.

Det er mye bekymringer og redsler knyttet opp mot å få et barn til. Vi vet jo ikke hva som skjedde med deg, hva som gjorde at hjertet ditt stoppet. Vi tar en dag av gangen, noen dager er det kort vei til katastrofetanker og begravelses planlegging, andre dager er veldig fine. Det er ikke alltid like lett å fortelle at jeg skal bli pappa igjen, for da får jeg veldig ofte høre “oi! skal du ha nummer tre”.
Noen ganger orker jeg å ta kampen, noen ganger orker jeg ikke. Det er tungt, veldig tungt. Det resulterer gjerne i to ting. Enten blir jeg lei meg, jeg føler at du blir glemt. Eller så får jeg dårlig samvittighet fordi jeg ikke er tøff nok til å nevne deg.

Det er deilig at du har en stolt og tøff storesøster som står opp for seg. Det er så deilig å høre Alvilde rette på voksne mennesker som sier til henne at ho skal bli storesøster for andre gang, nå som hun skal bli det for sin tredje gang. “Ikke glem Magnus” kan hun si. Hun er tøffere enn pappaen sin som ikke alltid orker å gå i den kampen.
Samtidig er det noen som overrasker, de kan svare “så gøy! da får dere to av hver” de gangene jeg har hørt det, det har vært noen fantastiske dager, da blir jeg så takknemmelig og glad at jeg kan ha sommerfugler i kroppen i mange dager etterpå, og jeg gleder meg til å komme hjem for å fortelle det til mamma.
Jeg håper jeg har vist dere hvor glad jeg blir for det!

Ja Magnus, 3 år. 3 tøffe år, jeg vet ikke helt hva jeg skal føle. Du er en drøm og et hjerte som ble knust, samtidig hadde det ikke vært noen Teodor eller lillesøster uten deg.
Jeg er evig takknemmelig for det, samtidig som jeg skulle så innderlig ønske at jeg kunne se deg nå, og feiret 3 årsdagen din med de andre 2021 modellene jeg ser i barnehagen når jeg henter eller leverer Teodor.

Hils til Rune, Ludvig og oldeforeldre. Jeg håper dere er et sted å koser dere nå.
Pappa elsker deg Magnus!

Til bursdagen min og Magnus i år ønsker jeg bidrag til Landsforeningen uventet barnedød (LUB).Jeg har valgt denne ideelle organisasjonen fordi saken deres betyr mye for meg, og jeg håper at du vil bidra som en måte å feire sammen med meg. Alle bidrag hjelper meg med å nå målet mitt.

LUB er en forening til støtte og hjelp for dem som mister barn, enten barnet har fått leve en stund eller døde ved fødselen eller i svangerskapet.

Vi tilbyr etterlatte familier omsorg og sorgstøtte gjennom et landsomfattende nettverk av frivillige foreldre som selv har mistet barn.

Vi jobber også med å informere etterlatte, deres nettverk, helsepersonell og alle som er berørt, om sorg og konsekvensene av å miste et barn.

Å forebygge nye barnedødsfall er viktig for oss. Vi jobber derfor også med forskning og forebygging.

Les mer på lub.no.

Magnus&Tobias sin bursdagsspleis til LANDSFORENINGEN UVENTET BARNEDØD

11 709 kroner innsamlet

32 givere
16 dager igjen
351% av 3 333 kr
2 givere har nylig støttet
❤️ 2
Støttet nylig
Denne knappen åpner en modal med delingsknapper, hvorav den første heter «Del på Facebook».
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Tobias Hanssen Grevstad Fremmerlid er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×