LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for MEsquaden gir HÅP til jul!

MEsquaden gir HÅP til jul!

Alle pengene som samles inn går til forskning på ME. Alle som bidrar er med i trekningen om ett av bildene. Det er viktig at du signerer eller sier ifra til oss (med bevis), for å være med i trekningen.

MEsquaden samler inn håp til jul!


I tradisjon tro samler MEsquaden inn penger til ME-forskning. I år kjører vi en liten vri. Vi har gleden av å lodde ut to maleri. Rakel Eide og Heidi Venli er begge ME-pasienter og har laget hvert sitt maleri. Alle som donerer i vår innsamlingsaksjon er med i trekningen uansett beløp. 


Vi har i år valgt å ha både innsamling gjennom Facebook og Spleis. På Facebook kan man betale med kun kort eller Paypal, men 100% av beløpet går til formålet. 


Spleis har i tillegg mulighet for Vipps som gjør det enklere for syke, men til gjengjeld tar de 5% av beløpet til administrasjon. 


På spleis er det mulig å donere anonymt. Hvis man ønsker å være med i trekningen, er det viktig å signere med navn eller sende oss informasjon om tidspunktet for donasjonen, slik at vi kan trekke vinner. 


Vedlagt er bilder av de flotte maleriene. Vi håper så mange som mulig har mulighet til å gi og dele innsamlingen vår. Minstebeløpet på spleis er 5kr. Alle bidrag hjelper!

————————————————————————

« Wings of hope» av Heidi S Venli

Maleri av engel.


Maleriet symboliserer håpet tusenvis av ME - syke barn, unge og voksne har om en frisk fremtid :blue_heart: 


Det er malt i akryl på lerret, 30 x 30 cm. Og har en resin finish med glitter som gir en   nydelig dybde og glitrende effekt.


————————————————


"Håp" av Rakel Eide. 

Maleri av sommerfugl.


Akrylmaling på lerret i størrelsen 50cm × 50cm. 

Man kan følge meg på Facebook:RakelEideKunst og Instagram:MixRakel



Med vennlig hilsen 

MEsquaden




————————————————————————

Vil du hjelpe meg å støtte en god sak? Jeg samler inn penger til Norges Myalgisk Encefalopati Forening, og ditt bidrag vil utgjøre en forskjell, uansett hvor mye eller lite du gir. Alle bidrag hjelper. Takk for støtten din. Jeg har inkludert informasjon om Norges Myalgisk Encefalopati Forening nedenfor. 


ME-foreningen arbeider for å bedre forholdene for alle ME-syke i Norge. Foreningen driver utstrakt likepersonsarbeid og opplysningsarbeid rettet båe mot helsepersonell og pasienter, og arbeider også opp mot helsemyndigheter og politikere.


ME-foreningens innsamlingsaksjon samler i første rekke inn midler til biomedisinsk forskning på ME. Målet er å styrke norske forskningsmiljøer og bidra til økt kunnskap om sykdommen.


Tusen takk til alle som støtter foreningen, enten gjennom medlemskap eller gjennom donasjoner. Ønsker du å vite mer om foreningen og dens arbeid, besøk vår nettside på ME-foreningen.info.


Innsamlede midler går, med mindre annet blir presisert, til biomedisinsk forskning.

MEsquaden gir HÅP til jul!

4 900 kroner innsamlet

21 givere
Avsluttet 31.12.2019
98% av 5 000 kr
Ikke-verifisert
Cecilie Holst
står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Cecilie Holst er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×