NordicTime UB en ungdomsbedrift fra Nøtterøy VGs
I Norge kaster vi forbrukere i gjennomsnitt 42 kg mat hver i året som burde vært spist. Bakervarer, rester fra middag og frukt og grønnsaker er de varegruppene som utpeker seg med tanke på omfang. For å redusere dette svært høye tallet er vi under utvikling av et produkt som vi setter på bokser og lignende i kjøleskapet. En timer du setter på boksene, som du fyller med restemat og annet. På timeren fyller du inn dato får når du satt maten inn i kjøleskapet og eventuelt årstallet om du skal ha det o fryseren. Da har du til en hver tid oversikt over når du satt inn maten. Det vil derfor bli lettere og vite hvilken mat du satt inn i kjøleskapet eller fryseren først, og du velger å spise det som har stått i 2 dager, fremfor det du satt inn i går. Om ikke politikere kan gjøre noe for å redde kloden, må vi andre gjøre det. Save The food, save The World:recycle:️:earth_asia: NordicTimeUB